10 nov 2018

7 redenen om te dineren in Over de Tong

 

Wil je lekker dineren op een bijzondere locatie in het centrum van Roosendaal? Dan is Over de Tong de beste keuze! Wij geven je in dit artikel 7 goede redenen.

Ongestoord bijpraten

Je kiest voor Over de Tong … omdat je voorafgaand aan de voorstelling even lekker kunt bijkletsen. Tijdens de voorstelling kan dat natuurlijk niet. Dat zou heel vervelend zijn voor de overige theaterbezoekers en de artiesten op het toneel. Maar terwijl wij jou de heerlijkste gerechten voorschotelen kan jij even lekker ongestoord bijpraten met je partner, je vriendinnen of je moeder.

Dineren in Over de Tong Roosendaal is dineren omgeven door cultuur

Lokale gerechten

Je kiest voor Over de Tong … omdat onze menukaart zorgvuldig is samengesteld en voor elke smaak wat wils biedt. De ingrediënten voor al die heerlijke gerechten halen wij bij lokale ondernemers en telers. Zelfs onze koffie en thee komen gewoon uit Roosendaal. Dat houdt ondernemend Roosendaal gezond en geeft ons de gelegenheid jou het beste van het beste te serveren.

Gediplomeerd patissier

Je kiest voor Over de Tong … omdat de toetjes op onze kaart worden gemaakt door onze eigen gediplomeerd patissier. Ze is in de leer gegaan bij Robèrt van Beckhoven. Door al haar culinaire talenten te combineren met de fijne kneepjes die ze van de meester zelf heeft geleerd presenteert ze de lekkerste desserts. 

 

“Onze zelfgemaakte taarten maken vele tongen los”

– patissier Claudia –

 

Relaxed dineren

Je kiest voor Over de Tong … omdat wij jou een volledige, ontspannen avond uit gunnen. Je hoeft niet op de klok te kijken, dat doen wij voor jou. Je hoeft dus niet nog even snel de laatste happen naar binnen te schuiven om vervolgens bezweet in je theaterstoel te ploffen. Wij zorgen dat je relaxed de zaal in gaat en optimaal geniet van de voorstelling.

Extra service

Je kiest voor Over de Tong … omdat wij jouw tafeltje de rest van de avond voor jou bewaren. Heb je gereserveerd voor een voorstelling in De Kring en kom je eerst dineren? In de pauze en na afloop van de voorstelling blijft er een tafeltje voor jou gereserveerd en staat jouw drankje klaar. Daar hoef je verder niks voor te doen en het kost je niks extra’s. Gewoon een gastvrij gebaar van ons naar jou.

Afsluiting middagje museum

Je kiest voor Over de Tong … omdat het niet persé het begin van een avondje cultuur hoeft te zijn maar net zo goed de afsluiting van een culturele middag kan zijn. Hoe lekker is het om jouw museumbezoek aan het Tongerlohuys af te sluiten met een sfeervol diner in ons restaurant?

Dineren-in-Roosendaal-Over-de-Tong

Onze passie

Je kiest voor Over de Tong … omdat je ook welkom bent als je “alleen maar” lekker wilt dineren. Ook dan leggen wij je, culinair gezien, in de watten. Kies je voor vlees, vis of liever vegetarisch? Je vindt het allemaal terug in onze menukaart. We bereiden en serveren alle gerechten en drankjes met passie voor lekker eten en drinken.

Nog meer redenen nodig? Kijk op onze kaart

Tot snel in Over de Tong!