13 aug 2019

Groot mosselfeest in onze tuin op 25 augustus

Houd je van verse Zeeuwse mosselen? Geniet je graag van een lekker drankje in een sfeervolle omgeving? Vind je het belangrijk om bij te dragen aan een goed doel? Dan is het groot mosselfeest op zondag 25 augustus de place to be voor jou!

Het is de derde editie van dit mosselfeest en ook dit jaar is de organisatie in handen van Rotaryclub Roosendaal. In onze stijlvol aangeklede tuin geniet je van verse Zeeuwse mosselen, compleet met lekkere sausjes, bijpassende salades en goudgele friet. En er valt nog meer te genieten want er zijn overheerlijke oesters. Een bijpassend drankenassortiment maakt het feest compleet. Niet iedereen houdt van vis. Daar houden we natuurlijk rekening mee dus je bent ook welkom als je liever vlees op je bord hebt.

mosselfeest tongerlotuin rotary

De opbrengst gaat naar JOGG

Rotaryclub Roosendaal schenkt ook dit jaar de opbrengst van het mosselfeest aan een goed doel. Zij hebben gekozen voor het Roosendaalse project JOGG. Dat staat voor Jongeren Op Gezond Gewicht. Het doel van JOGG is om de leefomgeving van kinderen, met name in achterstandswijken, gezonder te maken. Eén op de zes kinderen in Roosendaal heeft overgewicht. Door het stimuleren van water drinken, groenten en fruit eten en meer bewegen in een gezonde omgeving, helpt JOGG de jongeren bij het verlagen van hun gewicht.

“Koken, eten en genieten voor het goede doel”

 

Culinair feestje

Eerdere edities van het mosselfeest bleken een succes en waren snel uitverkocht, daarom zorgen we ervoor dat dit jaar nog meer gasten kunnen genieten van dit culinair feestje in onze historische stadstuin. Ideaal om met familieleden, vrienden of collega’s bij te praten en terug te blikken op de afgelopen zomervakantie. De tuindeuren zwaaien open om 16.00u en om 20.00u wordt de laatste mossel uitgeserveerd. Nog geen zin om naar huis te gaan? Op het aanpalende Tongerloplein geniet je van de muziek van Plein 7 Recover.

Reserveer nu een plekje

Wees er snel bij want de ervaring heeft geleerd dat het hard kan gaan met de voorverkoop, kaarten à € 27,50 (een eventuele tweede portie mosselen is daarbij inbegrepen) bestel je hier. Je kunt ook een mail sturen naar rotarymosselfeest@gmail.com of bellen naar 06-42157151.