12 mrt 2019

Oh yes it’s ladies night…

Op woensdag 20 maart kun je in de grote zaal van theater De Kring genieten van de voorstelling Opvliegers 4: Trossen Los! Na avonturen op het zonnige Bali, in het besneeuwde Oostenrijk en in het hippe New York, kiezen de vriendinnen deze keer het ruime sop.

Opvliegers 4 Trossen Los Ladies Night

Joke is ervan overtuigd dat haar man vreemdgaat, maar heeft geen idee hoe ze hier mee om moet gaan. Shirley begeeft zich na jaren getrouwd te zijn geweest, nu als dame op leeftijd, weer op de datingmarkt. Maar kan ze wel wat met die datingmarkt van vandaag? Moniek wil na jaren van kinderboeken een boek schrijven voor volwassenen en vindt maar niet het juiste onderwerp. Daarbij worstelt ze met een moeder die Alzheimer heeft. En Loes is door haar zus, een bekende zangeres, gestrikt om een goed betaalde schnabbel op het cruiseschip over te nemen. Maar na jaren van twee pakjes sigaretten per dag is haar zangstem ook niet meer wat ie geweest is…
Uiteraard hebben alle dames ook nog steeds last van de fysieke en psychische ongemakken die de overgang met zich meebrengt.
Kortom: een échte vriendinnencomedy over de fase waar vrouwen het meestal liever niet over willen hebben.

Ladies Night

Zo’n avond wordt nog leuker als je er een Ladies Night van maakt. Daarom zijn er vanaf 19.00 uur allerlei leuke standjes waar je gezellig kunt shoppen. Om het feest helemaal compleet te maken hebben we onderstaand menu samengesteld. Speciaal voor alle ladies die het er die avond eens lekker van willen nemen.

Ladiesnight
Alle trossen los menu

Voorgerechten

Tartaar van zalm
zalm∙ avocado∙ nori∙ zalmkaviaar∙ soja∙ sojaboontjes 

of

Vitello tonnato
dungesneden kalfsmuis∙ tonijnmayonaise∙ rode ui∙ kappertjes∙ zongedroogde tomaat∙ rucola

of

Groente carpaccio
feta∙ pijnboompitten∙ rucola∙ blauwe bessen∙ frambozendressing

Hoofdgerechten

Op de huid gebakken zeebaarsfilet
zeebaars∙ kruidenrisotto∙ gepofte cherrytomaat∙ rode bieten-kalfsjus

of

Rouleau van varkenshaas
Varkenshaas∙ roomkaas∙ serranoham∙ kruidenrisotto∙ gepofte cherrytomaat∙ rode bieten-kalfsjus

of

Ravioli
Spinazie-ricotta ravioli∙ gepofte cherrytomaat∙ witte wijn dragonsaus∙ groentenchips

Dessert

Scroppino
Limoncello∙ vanille-ijs∙ prosecco

 

Trommel je vriendinnen, moeder en zussen op en reserveer vandaag nog je tafeltje in Over de Tong en maak er samen een gezellige avond van. Heb je nog geen kaarten voor de voorstelling? Je bestelt ze hier.