10 mrt 2020

Pasen! Wij doen ons (Paas)best voor jou!

Wij lopen op eieren. Niet letterlijk natuurlijk. Maar onze kok is wel al een tijdje met haar hoofd in de … euh .. eieren. Gerechten samenstellen, boodschappenlijsten maken, recepten uitproberen, proeven, aanpassen en nog eens proeven. Want bij Over de Tong laten we niks aan het toeval over. Straks, op Eerste Paasdag, willen we goed beslagen ten eis  ijs komen, snap je?

Paasbrunch op Eerste Paasdag, zondag 12 april 2020

Het goede nieuws is dat we een hele mooie Paasbrunch hebben samengesteld voor die dag. Met zoete en hartige gerechtjes. Warme en koude hapjes. En eieren. En jij mag zelf jouw eiergerecht samenstellen. Wij maken het voor je zoals jij dat wenst. Live cooking! Hieronder vind je alle gerechten die onderdeel uitmaken van de Paasbrunch.

Live cooking
Stel jouw eigen scrambled egg samen.
Wij bereiden het ter plekke voor je.

***

Diverse soorten brood en broodjes
vers gebakken harde broodjes
witte en bruine boerenboterhammen
croissants en chocoladecroissants
mini worstenbroodjes
witte en bruine zachte bolletjes

***

Luxe visschaal
gerookte zalm
noorse garnalen
gerookte makreel
huisgemaakte tonijnsalade

***

Luxe schaal met divers beleg
beenham
jong belegen kaas
rosbief
roombrie
gerookte kalkoenfilet

***

Warm uit de oven
roomboterpasteitje met kalfsragout

***

Huisgemaakt gebak
een keur aan diverse taarten en zoete gerechtjes om deze brunch feestelijk mee af te sluiten

 

Kom eieren zoeken!

De kosten voor deze paasbrunch zijn € 18,50 per persoon. Voor kinderen tot 12 jaar is de prijs € 9,50 per kind. Zij kunnen eieren zoeken in de tuin en tussendoor smullen van al het lekkers.
Reserveer snel een Paastafeltje want vol is vol! Klik hier en kies voor “lunch” en klik op zondag 12 april 2019.

Wij wensen jou Vrolijk Pasen!

 

 

Paasbrunch Over de Tong Roosendaal