30 mrt 2019

Pasen! Wij doen ons (Paas)best voor jou!

Wij lopen op eieren. Niet letterlijk natuurlijk. Maar onze kok is wel al een tijdje met haar hoofd in de … euh .. eieren. Gerechten samenstellen, boodschappenlijsten maken, recepten uitproberen, proeven, aanpassen en nog eens proeven. Want bij Over de Tong laten we niks aan het toeval over. Straks, op Eerste Paasdag, willen we goed beslagen ten eis  ijs komen, snap je?

Paasbrunch op Eerste Paasdag, zondag 21 april 2019

Het goede nieuws is dat we een hele mooie Paasbrunch hebben samengesteld voor die dag. Met zoete en hartige gerechtjes. Warme en koude hapjes. En eieren. En jij mag zelf jouw eiergerecht samenstellen. Wij maken het voor je zoals jij dat wenst. Live cooking! Hieronder vind je alle gerechten die onderdeel uitmaken van de Paasbrunch.

Live cooking
Stel jouw eigen eiergerecht samen.
Wij bereiden het ter plekke voor je.

***

Diverse soorten brood en broodjes
zowel zoet als hartig

***

Diverse soorten snijwaren zoals: ham, kaas, brie, gerookte kipfilet en hardgekookte eieren.

***

Kleine, flinterdun gesneden ossenhaascarpaccio met truffelmayonaise, spekjes, Parmezaanse kaas, zongedroogde tomaat en pijnboompitjes.

***

Heerlijke schaal met gerookte zalm, huisgemaakte tonijnsalade en Noorse garnaaltjes.

***

Warm gemaakte pasteitjes met huisgemaakte kippenragout.

***

Diverse soorten zoet beleg

***

Als overheerlijke afsluiter serveren wij onze huisgemaakte carrot cake, crème brûlée en een schaal met vers fruit.

 

Kom eieren zoeken!

De kosten voor deze paasbrunch zijn € 17,50 per persoon. Voor kinderen tot 12 jaar is de prijs € 9,50 per kind. Zij kunnen eieren zoeken in de tuin en tussendoor smullen van al het lekkers.
Reserveer snel een Paastafeltje want vol is vol! Klik hier en kies voor “lunch” en klik op zondag 21 april 2019.

Wij wensen jou Vrolijk Pasen!

 

Inmiddels zijn alle tafeltjes geboekt. Je kunt niet meer reserveren.

Paasbrunch Over de Tong Roosendaal