10 sep 2019

Vijf keer nieuw

Deze zomer hebben we niet stilgezeten. Achter de schermen hebben we grote en kleine vernieuwingen doorgevoerd. In vogelvlucht: de koffie is nóg lekkerder, de borrelhapjes zijn nóg moeilijker te weerstaan en we hebben een heerlijke high-tea toegevoegd aan ons assortiment.

Keukenvloer

Aan het begin van de zomer hebben we de keuken eens flink op zijn kop gezet en een nieuwe vloer laten leggen. Daardoor konden we ons in die periode op culinair gebied niet uitleven maar dat maken we heel snel goed met je. Het resultaat in de keuken mag er trouwens wezen. Vanaf nu zou je van onze keukenvloer kunnen eten….

Plastic geld

Aan het eind van het vorige seizoen introduceerden we het cashless betalen al in het hele gebouw. Inmiddels zijn al onze kassa’s en pinapparaten daarop ingericht en zijn wij er helemaal klaar voor. Wel zo veilig en gemakkelijk. 

A cup of Joe

Op veel plaatsen staat de koffie klaar. Bij ons niet. Wij hebben de meest fantastische koffiemachines aangeschaft die je je maar kunt voorstellen. Verser dan vers en beter dan best! Ook in de artiestenfoyer zijn nieuwe koffiemachines geplaatst. Wedden dat Urbanus, Youp en André Kuipers nu al uitkijken naar hun optreden hier?

Ons nieuwe koffie-apparaat

“Kom proeven van onze nieuwe koffie”

 

Een nieuwe kaart

Nieuw seizoen, nieuwe kaart. Onze kok is weer enthousiast aan het koken en bakken geslagen en heeft de menukaart culinair onder handen genomen. Sommige gerechten kregen een make-over of werden vervangen. Ook de borrelkaart is in een nieuw jasje gestoken. De nieuwe menukaart verschijnt binnenkort op onze website!

High tea

Het allerlekkerste nieuwtje in deze serie is toch wel de high tea. Binnenkort kun je van een échte klassieke high tea komen genieten. Met hartige en zoete lekkernijen die op Buckingham Palace niet zouden misstaan. En een high tea is niet compleet zonder een pot hete thee in jouw favoriete smaak. Pink omhoog en genieten!