07 dec 2018

Wat heb jij het liefst op de plank?

De dagen worden steeds korter. En dat is goed nieuws want dan worden de avonden vanzelf langer :). En hoe kun je die avonden beter doorbrengen dan in goed gezelschap, op een sfeervolle plek met iets lekkers binnen handbereik? Daar weten wij wel raad mee!

Borrelplank om van te smullen

Uit onze keuken toveren we de heerlijkste hapjes tevoorschijn. We hebben verschillende borrelplanken in ons assortiment. Kun je niet kiezen? Dat geeft niks, er is ook een combo plank. Daarmee heb je op één plank alles wat een borrel zo gezellig maakt. Hammetje, worstje, wat kaas, uitjes, augurkjes en om het compleet te maken doen we er ook nog wat oer-Hollandse bitterballen bij. Klinkt goed?

Borrelplank in Over de Tong

Ga jij voor Spaanse sferen?

Het wordt nóg beter. Nu we besloten hebben wat er óp de borrelplank ligt richten we ons op wat er naast staat. Juist, de borrel! Ga je voor een lekkere fles wijn om samen te delen? Kies dan eens voor een mooie volle Rioja. Dit is een rode wijn uit het noorden van Spanje. La Rioja staat bekend als een van de belangrijkere wijnstreken van Europa. Een prachtige wijn met aroma’s van zwart fruit, pruimen, sandelhout, kokosnoot en drop.

Heerlijke wijn in Over de Tong

Of liever Italiaans?

Gaat jouw voorkeur uit naar een witte wijn?  Dan adviseren we je de borrelplank te combineren met een pinot Grigio. Deze wijn is van Italiaanse afkomst en heeft een licht aromatisch boeket van peer en ananas. De Pinot Grigio druiven groeien op een bodem van vulkanische oorsprong. Deze bodem is rijk aan kalk en klei en dat is een mooie stimulans voor bloemige aroma’s. De wijn is heerlijk zacht, droog en fruitig en past prima bij een relaxmoment. 

Met de juiste wijn komt de borrelpank nog beter tot zijn recht. Kies jij voor Spaans of Italiaans?

 

Borrelen in Over de Tong

Wij wensen jou een sfeervolle, warme en relaxte decembermaand toe!