25 jun 2019

Wij zijn het Beste Theaterrestaurant van Nederland!!!!

Theatermaker en Theaterkrant.nl vroegen hun lezers wat volgens hen het beste theaterrestaurant van Nederland is. Met ruime voorsprong kwamen wij als winnaar uit de bus!

Beste Theaterrestaurant van Nederland

 

Dankjewel voor jouw stem!!!!

Theaterkrant.nl en Theatermaker kregen van jullie veel lovende reacties binnen:  “Heerlijk eten”, “Brabantse gastvrijheid” en “Als je hier binnenkomt word je meteen in de watten gelegd en begint je middag/avondje uit meteen!”. Dat jullie onze extra service waarderen blijkt uit opmerkingen als “Geen gemorrel met gasten die gehaast een hoofdgerecht naar binnen schrokken om zich net na de laatste bel naar de voorstelling te haasten” en “Kaartjes worden voor je gescand terwijl jij nog lekker zit te tafelen”. Ook de artiesten weten ons te waarderen. We zijn favoriet bij Sanne Hans, je kent haar misschien beter als Miss Montreal. Maar ook Jochem Myer, Jeroen Woe, Richard Groenendijk, Gerard Spong en Arjen Lubach werden hier afgelopen seizoen gespot.

Zin in het nieuwe seizoen!

Aan het begin van de zomer maken wij ons op voor het nieuwe theaterseizoen. We benutten de zomermaanden om vernieuwingen door te voeren waarmee we het jou nog beter naar de zin kunnen maken. We hebben de komende maanden heel wat nieuws te vertellen, dus hou ons in de gaten! Ons hele team is ontzettend blij met en trots op deze erkenning. We zullen de titel Beste Theaterrestaurant van Nederland ook in het nieuwe theaterseizoen elke dag waarmaken.